onsdag 21 september 2011

skriverier...

Sådär ja.
Den eminenta revyföreningen Cabary beställde en liten hyllning till allas vår hjälte Hasse Alfredsson, så jag skrev ihop en liten collagesketch kallas Alfredssons Arbetsförmedling. Kom till Scalateatern i Karlstad mellan 31 dec-1 feb och se resultatet, men även en massa andra sketcher och sånger i årets Cabary. (www.cabary.se)

För övrigt ligger Kunskapsteatern i startblocken inför Värsta Vädret-föreställningar på fredag, några skolföreställningar samt en föreställning för allmänheten kl 17:30 på stora torget.
(www.kunskapsteatern.se)

Nästa vecka spelar Kunskapsteatern en föreställning varje dag i samband med Karlstads Universitets Kunskapsgatan, på just Karlstads Universitet. (www.kau.se/kunskapsgatan)

Annars jobbar jag fortfarande med att renskriva lite låtar. När familjens höstförkylningar lugnat ned sig så ska det spelas in några stycken.

En låt som redan har spelats in (fast inte av mig) är Ögon barnsligt klara med musik av Per Thorén och text av mig. Den spelades in av Peter Wanngren, Kerstin Andeby och Hugo Sandborgh. Den skall användas som en del av pjäserna Kajsa Kavat och Kan du vissla Johanna som kommer att spelas på Tempelriddaren i Karlstad i vinter. (www.varmlandsteatern.se)
Kom och se! (och hör)




Ibland kommer inspirationen som en skänk från ovan:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar